Bilgi Mimarlık Atölyesi Sergisi
İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin ürettiği projeler 16-31 Mart 2006 tarihleri arasında sergilendi.
Mimarlık alanında uluslararası standartları gözeten yeni bir model oluşturarak öncülük etmeyi hedefleyen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı, ilk ürünlerini verdi. Öğrencilerin güz yarıyılında ürettiği projeler 16-31 Mart 2006 tarihleri arasında Bilgi Mimarlık Atölyesi Sergisi başlığıyla Üniversite'nin Dolapdere Kampüsü’nde sergilendi.

Fotoğraf: Cemal Emden

Öğrenciler, Santral İstanbul adıyla çağdaş sanata ev sahipliği yapan bir bilim ve sanat platformu olarak hayata geçecek olan Silahtarağa Elektrik Santrali’nin yenilenme ve dönüşümü üzerine hazırladıkları projeleri sergilediler.