Bilgi Mimarlık ve Milano Politeknik Proje Sergisi: 'Yenikapı Transfer Noktası'
Bilgi Mimarlık’ın ve Milano Politeknik’in 2007-08 akademik yılı güz döneminde yürüttüğü ortak stüdyo çalışmalarını konu edinen “Yenikapı Transfer Noktası” başlıklı sergi 28 Mayıs-28 Haziran 2008 tarihinleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. Sergide, Marmaray projesinin hayata geçmesinin ardından Yenikapı’nın İstanbul’un en hareketli transfer noktalarından biri haline geleceği öngörüsüyle iki üniversitenin öğrencileri tarafından hazırlanan projeler yer aldı.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen serginin açılış günü konuyla ilgili bir panel gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü İhsan Bilgin’in üstlendiği panele, Tansel Korkmaz, Murat Güvenç, Mehmet Kütükçüoğlu, Mustafa Ilıcalı ve Haluk İ. Özmen konuşmacı olarak katıldı.

Gerçekleştirilen panel ile ilgili Arkitera.com'da yayınlanan habere ulaşmak için tıklayın.

Proje Sergisi: 28 Mayıs-28 Haziran 2008
Açık Masa Toplantısı: 28 Mayıs 2008–18.00

Adres: İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı
İstiklal Caddesi , No:131 D:49 (Atlas Pasajı Üstü)