ARTandCITY Atölye Çalışması
BİLGİ-MİMARLIK Yüksek Lisans Öğrencileri Armağan Karabulut, Ayışığı Satıkbuğra, Can Demir, Elçin Alpar, Esra Demirtaş, Filiz Şahin, Işık Özge Özbek, İlker İğdeli, Müge Yalçın, Nazlı Öncel, Nazlı Tümerdem, Özge Açık, Ramadan Atasayan, Selin Babayiğit, hocaları Murat Tabanlıoğlu liderliğinde HafenCity Universität Hamburg'un davetiyle katıldıkları uluslararası “ARTandCITY Festival - Uluslararası Mimari Tasarım Atölyesi” etkinliğinde yaptıkları çalışma ile 2.'lik Ödülü'nü aldılar.
Bilgi Mimarlık Grubu yaptığı çalışmada var olan katmanları vurgulayarak su (Liman ve Elbe Nehri bağlantısı), yeşil (yeni masterplan çerçevesinde yer alan park ve peyzaj alanları) ile eski ve yeni demiryolu gibi unsurları canlandırarak zenginleştirmeyi hedefledi.

Çalışmayla ilgili detaylı bilgi için: www.artandcity.de