MARSHALL'ın katkılarıyla düzenlenen BİLGİ-MİMARLIK ATÖLYESİ sergisi açıldı!
Bilgi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından MARSHALL’ın katkılarıyla gerçekleştirilen “2010 Güz Dönemi Atölye Projeleri: KENTSEL KESITLER” sergisi, 16 Şubat Çarşamba günü açıldı. Açılış kapsamında yapılan panelde mimarlık pratiğinin ve eğitiminin en enigmatik konusu masaya yatırıldı: BAŞLANGIÇLAR. Moderatörlüğünü Tansel Korkmaz’ın yapacağı panelin açılış konuşmalarını Ali Akay ve İskender Savaşır yaptı.
Panel, atölye yürütücüleri Cem Çelik, Can Çinici, Mehmet Kütükçüoğlu, Nevzat Sayın ve Murat Tabanlıoğlu'nun tartışmaya katılımıyla devam etti.

Fotoğraflar: Cemal Emden

Sergi, 21 Mayıs’a kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü E-3 Galerisi’nde ziyarete açık olacak. MARSHALL’ın katkılarıyla gerçekleştirilen atölye projeleri sergisinin ikincisi ise, Haziran ayında ziyaretçileriyle buluşacak.