BİLGİ-MİMARLIK / MODERN MİMARLIK SEMİNERLERİ III: ALBERTO PEREZ-GOMEZ
McGill Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Alberto Perez-Gomez, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’nın davetlisi olarak 18 Mayıs 2011 tarihinde “Built upon Love: Architectural Longing after Ethics and Aesthetics“ (Aşk Üzerine Kurulu: Etik ve Estetik’in Ardından Mimari Özlem) başlıklı bir konferans verdi.
Konferansta, mimaride güzellik ve adalet, etik ve şiirsel arasındaki ilişkiye felsefe temelinde yaklaşarak, hem eğitim hem de pratik alanlarında Gomez’in son kitabında ele aldığı bazı kavramlar tartışıldı.

Built upon Love: Architectural Longing after Ethics and Aesthetics (Aşk Üzerine Kurulu: Etik ve Estetik’in Ardından Mimari Özlem)

Tarih: 18 Mayıs 2011 Çarşamba, 18.30-20.00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampusu, E3-101

İngilizce gerçekleştirilecek konferansa kayıt gerekmemektedir. Konferans herkesin katılımına açıktır.